Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

5 Πραγμάτα που πρέπει να ξέρετε για τον Ματέο Μουσάκιο.
Ωρα να μαθουμε για την νέα αποκτήση των Ροσσονερι καλύτερα. 



O Ματεο Μουσακιο είναι η Πρώτη μεταγραφή της Μίλαν για την περιοδο του καλοκαιριου όπου ανακοινώθηκε μετά το τέλος της σεζον στην Ιταλία. Μια σημαντική απόκτηση η οποία επιβαιώνει οτι ο Σύλλογος έχει την επιθυμία να επενδύσει.Ο Μαρκο Φασσονε δήλωσε σε διάφορες περιπτώσεις ότι θέλει να δώσει στον Βιντσεντο Μοντελα ένα πλήρες σύνολο να προπονήσει πριν τα μέσα Ιουλιου Αλλά ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Νέο κεντρικό αμυντικό της εθνικής Αργεντινής, μέσα από αυτά τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για αυτόν: 


1- Ιταλικό Διαβατήριο                                                            

Ο Ματεο Μουσακιο γεννημένος στο Ροζάριο της Αργεντινής και με αλβανική καταγώγη,έχει ένα ιταλικό διαβατήριο,καθώς οι παπούδες τους ήταν απο το Πορτοκανονε μια μικρή πόλη στην Νότια Ιταλία. 

2-Προιστορία 

Κάνει το ντεμπουτο του για την River Plate μόνο 16 χρονών,3 μηνών και 14 ημερών με προπονητη Ντάνιελ Πασάρελλα που έγινε ο νεώτερος παίκτης που έκανε ποτέ το ντεμπούτο με τους Los Millonarios. 



3 - ΠΑΛΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ

Στην Μίλαν, θα βρει τον Cristian Zapata. Οι δύο έπαιξαν μαζί για τη Βιγιαρεάλ την εποχή 2011-12 και ήταν τα κανονικά center-backs να παίξουν στην υπεράσπιση τεσσάρων ανθρώπων τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, όπου αντιμετώπισαν τη Νάπολι, το Μπάγερν Μονάχου και το Μάντσεστερ Σίτι στην ομίλους.

4- ROCK-SOLID

Ο νέος κοκκινομαυρος αμυντικός, το 2016/17, ήταν μέρος μιας από τις πιο σταθερές άμυνες της La Liga: η Βιγιαρεάλ, έχοντας μόνο 33 γκολ, είχε στην πραγματικότητα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (μόνο πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτη, καλύτερη από τη Βαρκελώνη και την Ρεάλ Μαδρίτης).

5- ΑΡΙΘΜΟΣ

Με τη Βιγιαρεάλ, φορούσε τη Νο 5 φανέλα, ενώ με την Αργεντινή φοράει τον αριθμό 13: τους ίδιους αριθμούς που φορούσαν οι Ροσσονερι θρύλοι όπως ο Filippo Galli, ο Alessandro Costacurta και ο Alessandro Nesta.



Μια γνωρίμια με την νέα του ομάδα στις υπερσυχρονες εγκαταστάσεις της Μιλαν.Ακολουθουν φωτογραφιες παρακάτω απο το επίσημο κανάλι MILAN TV: