Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΛΑΝ ΤΖΕΝΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ

Η ΜΊΛΑΝ ΘΈΛΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΖΕΝΟΑ ΌΠΩΣ ΈΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΆΠΟΙΑ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝΣ. Ο ΠΑΊΧΤΗΣ ΚΟΣΤΊΖΕΙ 8 ΕΚ ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΒΓΆΛΕΙ ΜΆΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΝΈΟΝ. ΜΈΝΕΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΊΛΑΝ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΙ ΌΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝΣ.... @milanmania@

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πρώτα το ξεσκαρτάρισμα...

Όπως έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε δήλωση του ο Γκαλιάνι, το μότο στην έως τώρα μεταγραφική περίοδο της Μίλαν είναι "πρώτα πουλάμε, μετά αγοράζουμε". Έτσι έχει παγώσει κάθε μεταγραφική δραστηριότητα, με πρώτο μέλημα να είναι η αποχώρηση παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αλέγκρι. Η περίπτωση του Ρομπίνιο είναι ξεκάθαρη. Η Μίλαν ζητά 10 εκ., αλλά με ένα ποσό στα 7-8 εκ. θα πει το ναι, όμως η πρόταση της Σάντος αντίθετα δεν ξεπέρασε ποτέ τα 5 εκ. και μοιραία έχει παγώσει το θέμα. Μετά και την πώληση του Φελίπε Άντερσον, οι οπαδοί της Σάντος ζητάνε μανιωδώς μεταγραφή μεγάλου ονόματος και φυσικά ο Ρομπίνιο είναι από τους πλέον αγαπητούς και ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της διοίκησης της Σάντος, μην αποκλείοντας να μπουν κι άλλες ομάδες από την Βραζιλία στο παιχνίδι, με δεδομένο πάντα ότι η μεταγραφική περίοδος στην Βραζιλία λήγει στις 15 Ιουλίου. Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει κι από ομάδες των ΗΠΑ.
Τα υπόλοιπα ονόματα λίγο πολύ είναι γνωστά και ο Αλέγκρι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τους θέλει και του χρόνου στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τους Τραορέ, Νοτσερίνο, Ταιβό, Αντονίνι, Γιέπες, Μπόατενγκ αλλά και Εμανουέλσον, ειδικά για τον τελευταίο δεν φαίνεται να πείστηκε ο Αλέγκρι ότι έχει θέση στο ρόστερ, παρά την επιθυμία του ίδιου του Ούρμπι να παραμείνει στην Μίλαν. Αν καταφέρουν να πουληθούν κάποιοι από τους παραπάνω, τότε θα ξαναέχουμε μεταγραφική εκκίνηση, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας ανταλλαγής, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πως βλέπουν ζεστά Μίλαν και Φιορεντίνα την ανταλλαγή Εμανουέλσον-Λάγιτς, μιας και ο Αλέγκρι έχει πολύ καλή γνώμη για τον Σέρβο εξτρέμ.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Traore και Taiwo προς την έξοδο, η Πάρμα θέλει πίσω τον Τζακάρντο, στην Ισπανία το μέλλον του Μπόγιαν

Προσπάθειες για να βρουν συλλόγους που ενδιαφέρονται για Τραορέ και Ταιβό αναζητούν στην Μίλαν, ειδικά μετά την εισήγηση του Αλέγκρι ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχουν επιταχύνει τις διαδικασίες, έτσι ώστε να μην βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση στο Μιλανέλο. Επίσης οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Πάρμα να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του Τζακάρντο, καθώς ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του δυσαρέστησε τον παίκτη, που βλέπει θετικά την επιστροφή του στους Παρμέζι. Όσο για την περίπτωση του Μπόγιαν, η Μίλαν δεν πρόκειτε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

To μπαμ με Βίντιτς


Η Μίλαν θέλει Νεμάνια Βίντιτς όπως κάνουν λόγο στην Ιταλία. Ο διεθνής Σέρβος και άσσος της Μάντσεστερ Γ. δεν είναι και στα καλύτερα του εδώ και 2 χρόνια και θέλει να αλλάξει ομάδα. Ο Μόγιες δεν τον έχει στα πλάνα του και στην Μίλαν αρέσει εδώ και καιρό ο παίχτης. Η τιμή του μάλιστα δεν θα είναι πρόβλημα μιας και θα είναι χαμηλή για την αξία του έμπειρου μπακ, που αρέσει πολύ στον Αλέγκρι ειδικά για τα ματς στον Τσάμπιονς Λιγκ !

Και για σανσονε η μιλαν

                                                                                          
 
Ο Νικόλα σανσονε φαίνεται να είναι ένας από αυτούς που αρέσουν στους ροσσονερι σύμφωνα με φήμες ο τζακαρντο έχει ζητήσει να γυρίσει στην Πάρμα. Οι ροσσονερι γλυκοκοιτουν τον νεαρό παίχτη της Πάρμα ο όποιος έκανε θαύματα φέτος με την Πάρμα. Για να γίνει όμως αυτό η Μίλαν θα ζητήσει την μίση Κάρτα από την Πάρμα του πρωιν παίχτη της Μπάγιερ για να δώσει τον τζακαρντο...

LA MAGLIA DEL DIAVOLO

La Maglia den Diavolo, 1η ανάρτηση και καλή μας αρχή...

La Maglia del Diavolo... η φανέλα του "Διαβόλου" (όπως είναι το παρατσούκλι μας)...

η ΦΑΝΕΛΑ έχει την δική της παράλληλη ιστορία, κατά μία έννοια είναι η ίδια η Ιστορία... τα διαφορετικά σχέδια, τα μοντέλα που φορέθηκαν μόνο σε έναν ή σε λίγους αγώνες, τα ειδικά μοντέλα για τελικούς και άλλα σημαδιακά παιχνίδια, οι ιστορικές εμφανίσεις των προηγούμενων δεκαετιών, όλα αυτά θα παρελάσουν μέσα από αυτήν την κατηγορία του blog μας... γιατί κάθε Φανέλα έχει τη δική της ξεχωριστή ιστορία, έχει σημαδέψει μια συγκεκριμένη περίοδο ή ένα συγκεκριμένο παιχνίδι της ομάδας, και σε τελική ανάλυση, αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο στοιχείο μετά το σήμα της ομάδας... 2 χρώματα, μία φανέλα, πολλές μικρές ιστορίες, η Ιστορία η ίδια...
ή όπως λένε οι Ιταλοί, "la seconda pelle"... το δεύτερο δέρμα....

signore e signori, la Maglia den Diavolo...


(στη φωτό, σήμα της Μίλαν που χρησιμοποιήθηκε για 3 σεζόν, από το 79-80 έως το 81-82, με το χαρακτηριστικό διαβολάκι...)

Επαφες με honda

 Η Μίλαν άρχισε της επαφές με Χοντα. Οι ροσσονερι κάνανε την αρχή και μίλησαν με τον μάνατζερ του χοντα ( και αδερφος του) και προσπαθούν να τον κλείσουν στην Μίλαν είναι άλλωστε και η επιθυμία του ίδιου του κεισουκε. Η Μίλαν φαίνεται να δινει 3,5εκ ευρο στην ρωσική τσεσκα για να πάρει από τώρα την κάρτα του 27χρονου Ιάπωνα διεθνή... και ο χοντα φέρετε να είναι έτοιμος να πάρει 2,5εκ τον χρόνο για 4χρονια....μένει να δούμε της επόμενες μέρες τι θα γίνει με το σήριαλ χοντα..

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Δεν τα βρίσκουν Μίλαν και Φλαμινί

Μετά την σημερινή συνάντηση της διοίκησης της Μίλαν με τον δικηγόρο του Φλαμίνι, δεν υπήρξε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς το οικονομικό χάσμα ήταν μεγάλο. Η πλευρά του Φλαμινί προτείνει τριετές συμβόλαιο έναντι 15 εκ. ευρώ(5 εκ. τον χρόνο), ενώ η Μίλαν πρότεινε διετές με 3,6 εκ. χωρίς μπόνους (1,8 εκ. τον χρόνο) για δύο χρόνια. Αναμένεται νέα συνάντηση τις επόμενες μέρες.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ...

Storia Rossonera, ανάρτηση πρώτη και καλή μας αρχή...

H κατηγορία αυτή είναι αφιερωμένη στην ιστορία μας, σε όσους την έγραψαν και στα γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα μας, από το 1899 μέχρι σήμερα... εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και υλικό που δεν κυκλοφορεί αλλού, επειδή βασίζεται κυρίως σε υλικό σκαναρισμένο από τις πρωτότυπες πηγές (περιοδικά, εφημερίδες κλπ)...

H πρώτη μας ανάρτηση δεν θα μπορούσε να πετύχει σε πιο σημαδιακή ημερομηνία από τη σημερινή, 26 Ιουνίου... την ημερομηνία που πρίν από 44 χρόνια γεννήθηκε αυτός που απλά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ... αυτός που δυσκολεύεσαι να περιγράψεις με λίγες λέξεις... αυτός που ακόμη και οι αντίπαλοι οπαδοί αναγνωρίζουν το μεγαλείο του... ένα απο τα μεγαλύτερα μπακ όλων των εποχών, η απόλυτη "σημαία", για την ακρίβεια ο ορισμός της "σημαίας", ένας από τους εμβληματικότερους αρχηγούς όλων των εποχών... αυτός που κέρδισε τα ΠΑΝΤΑ σε επίπεδο συλλόγων, αυτός που σήκωσε 5 κύπελλα Πρωταθλητριών... αυτός που λείπει σε όλους μας, αυτός που απλά δεν θα ξαναυπάρξει και αυτό πονάει...

signore e signori, auguri a PAOLO MALDINI...

(φωτό από το FORZA MILAN, σεζόν 1996-1997)

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Οι έως τώρα μεταγραφές της Μίλαν...

H Mίλαν αρχικά από αρκετά νωρίς (αρχές Μαϊου) έκλεισε τον ταλαντούχο 19χρονο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό από την Ουνιβερσιτάριο Ντε Ποπαγιάν, Jherson Vergara Amu. H μεταγραφή κόστισε περίπου 1.000.000 ευρώ. Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Sudamericano Sub-20 του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί ντυμένος στα Rossoneri.

Eπίσης από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, η Μίλαν είχε κλείσει για το καλοκαίρι και τον Riccardo Saponara από την Έμπολι, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε στην Serie B. Ο Γκαλιάνι μάλιστα πρόσφατα δήλωσε ότι η Μίλαν του χρόνου θα χτιστεί γύρω από αυτόν.


Και η 3η κίνηση έως τώρα ήταν ο Κριστιάν Ζαπάτα, του οποίου η οψιόν αγοράς ενεργοποιήθηκε από την Βιγιαρεάλ, έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις την φετινή σεζόν και θα είναι κάτοικος Μιλάνο έως το 2015.


Καλή μας αρχή !

Το Milan Fan Club Greece σας καλοσωρίζει στην παρέα μας !