Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πρώτα το ξεσκαρτάρισμα...

Όπως έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε δήλωση του ο Γκαλιάνι, το μότο στην έως τώρα μεταγραφική περίοδο της Μίλαν είναι "πρώτα πουλάμε, μετά αγοράζουμε". Έτσι έχει παγώσει κάθε μεταγραφική δραστηριότητα, με πρώτο μέλημα να είναι η αποχώρηση παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αλέγκρι. Η περίπτωση του Ρομπίνιο είναι ξεκάθαρη. Η Μίλαν ζητά 10 εκ., αλλά με ένα ποσό στα 7-8 εκ. θα πει το ναι, όμως η πρόταση της Σάντος αντίθετα δεν ξεπέρασε ποτέ τα 5 εκ. και μοιραία έχει παγώσει το θέμα. Μετά και την πώληση του Φελίπε Άντερσον, οι οπαδοί της Σάντος ζητάνε μανιωδώς μεταγραφή μεγάλου ονόματος και φυσικά ο Ρομπίνιο είναι από τους πλέον αγαπητούς και ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της διοίκησης της Σάντος, μην αποκλείοντας να μπουν κι άλλες ομάδες από την Βραζιλία στο παιχνίδι, με δεδομένο πάντα ότι η μεταγραφική περίοδος στην Βραζιλία λήγει στις 15 Ιουλίου. Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει κι από ομάδες των ΗΠΑ.
Τα υπόλοιπα ονόματα λίγο πολύ είναι γνωστά και ο Αλέγκρι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τους θέλει και του χρόνου στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τους Τραορέ, Νοτσερίνο, Ταιβό, Αντονίνι, Γιέπες, Μπόατενγκ αλλά και Εμανουέλσον, ειδικά για τον τελευταίο δεν φαίνεται να πείστηκε ο Αλέγκρι ότι έχει θέση στο ρόστερ, παρά την επιθυμία του ίδιου του Ούρμπι να παραμείνει στην Μίλαν. Αν καταφέρουν να πουληθούν κάποιοι από τους παραπάνω, τότε θα ξαναέχουμε μεταγραφική εκκίνηση, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας ανταλλαγής, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πως βλέπουν ζεστά Μίλαν και Φιορεντίνα την ανταλλαγή Εμανουέλσον-Λάγιτς, μιας και ο Αλέγκρι έχει πολύ καλή γνώμη για τον Σέρβο εξτρέμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.