Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μετά και τη 3η φετινή ψηφοφορία, ας δούμε ποιοί πρώτευσαν στις σχετικές κατηγορίες: σύμφωνα με τις ψήφους σας, απονέμουμε το Χρυσό Παπούτσι Νοεμβρίου στον Jeremy Menez, και την Χρυσή Τουαλέτα Νοεμβρίου στον Fernando Torres. Αυτοί ήταν οι δύο που ψηφίσατε ως καλύτερο και χειρότερο παίκτη για τον μήνα Νοέμβριο: …. ο Menez για MVP Νοεμβρίου, και …. ο Torres για Χειρότερος Νοεμβρίου.


Ο Menez πρώτευσε με ποσοστό 54%, πολύ πιο μπροστά από τους δύο που μοιράζονται την 2η θέση με 9% έκαστος (Rami και El Sharaawy). Στην τρίτη θέση ο φιλότιμος Bonaventura... Έτσι ο Menez κατακτά για 2η φορά τον τίτλο του MVP (καθώς είχε βγεί και καλύτερος παίκτης του Σεπτεμβρίου), αν και δεν έδειξε πάντα σταθερότητα… Προφανώς ελλείψει άλλου καλύτερου -ποιοτικά- παίκτη... Με την προϋπόθεση ότι θα σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ίσως καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του MVP για ολόκληρη τη σεζόν… Προς το παρόν έχει μαζέψει 2 Χρυσά Παπούτσια σε 3 μήνες, καθόλου άσχημα! Όμως για τον επόμενο τίτλο του MVP Δεκεμβρίου μάλλον θα έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από τον Lopez και τον Rami...




Αντίστοιχα, ο Torres ψηφίστηκε πανηγυρικά ως ο Χειρότερος του Νοεμβρίου, με ποσοστό 43%. Ο Muntari αυτή τη φορά βρέθηκε στη 2η θέση με 25% ενώ στην τρίτη θέση με 7% ο De Sciglio, ελάχιστα μπροστά από τον 4ο Zapata... O ισπανός στο μόνο που θυμίζει πια "El Nino" είναι ο ... τυφώνας αρνητικών βαθμολογιών και σχολίων για τον ίδιο, σε όλα τα αθλητικά ΜΜΕ της Ιταλίας. Σίγουρα δεν έχει πίσω του ιδιαίτερα ποιοτικά χαφ για να τον αξιοποιήσουν με καλές μπαλιές, όμως όταν λέγεσαι Torres δεν μπορεί αυτό να αποτελεί δικαιολογία για τα πάντα, και κυρίως για το μεγάλο διάστημα που περιμένουμε αλλά δεν βλέπουμε τίποτε από αυτόν (3 μήνες!). Συνεχίζει να απογοητεύει και δίκαια λοιπόν κατακτά την Χρυσή Τουαλέτα Νοεμβρίου, ενώ αν συνεχίσει έτσι, έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει την πρώτη του «Kourada dOro», στο τέλος της σεζόν… Αν φυσικά μείνει και μετά τις γιορτές στην ομάδα!


Αναμένουμε τους επόμενους: ποιοι θα είναι ο MVP και ο Χειρότερος του Δεκεμβρίου? Σε λίγες μέρες εσείς θα το αποφασίσετε!  Μέχρι τότε:

FORZA MILAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.