Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε και η 4η ψηφοφορία για φέτος, με τον Μενέζ να κερδίζει το χρυσό παπούτσι και την χρυσή τουαλέτα ένας από από τους συνήθης ύποπτους.. ο Μουντάρι !


Ο Μενέζ με ποσοστό 42 % πρώτευσε για 3η φορά φέτος και γίνεται το φαβορί για να κερδίσει επάξια εδώ που τα λέμε και τον τίτλο του MVP ολόκληρης της σεζόν. Ακολούθησε ο Λόπεζ με 9 % καθώς βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη επί της Νάπολι, όπως και στο 0-0 της Ρώμης. Μεξές και Μποναβεντούρα ακολούθησαν με 4%, ως επιβράβευση του Γάλλου για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, μέχρι να τα χαλάσει όλα προ ολίγων ημερών στο παιχνίδι με την Λάτσιο, μετά την άκρως αντιαθλητική συμπεριφορά του.




Στο νήμα κέρδισε την χρυσή τουαλέτα ο Μουντάρι, με ποσοστό 27% κι είχε άξιο ανταγωνισμό από τον συμπατριώτη του Εσιέν με 20 % αλλά και τον Ντε Σίλιο με επίσης 20%. Ο Ζαπάτα ακολούθησε με 11 %. Όποιος από τους τρεις πρώτους το σήκωνε θα του άξιζε και με το παραπάνω, οι δύο Γκανέζοι σε κάθε παιχνίδι φετινό, αποδεικνύουν ότι δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα της Μίλαν, με τραγικές εμφανίσεις επιπέδου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, μάλλον ήρθε η ώρα να γεμίσουν τι τσέπες τους για τα τελευταία ένσημα σε Αμερική, Αραβία ή Κίνα. Ο δε Ντε Σίλιο τείνει να γίνει η μεγαλύτερη απογοήτευση στα χρονικά νέου παίκτη που περίμενε ο κόσμος να εξελιχθεί σε διάδοχο του Μαλντίνι στην Μίλαν.. τι βαριά κουβέντα !! Εν πάση περιπτώσει ο  Μουντάρι δείχνει κι αυτός φαβορί για τον τίτλο "Κourada d' Oro" ως ο χειρότερος ολόκληρης της χρονιάς, αν και φέτος ο ανταγωνισμός στους χειρότερους θα είναι μεγάλος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σήμερα αρχίζει η ψηφοφορία για τον μήνα Γενάρη και το ενδιαφέρον θα είναι αρκετά μεγάλο κυρίως ως προς την Χρυσή Τουαλέτα, αφού οι χειρότεροι του Γενάρη ήταν αρκετοί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.