Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Στην 5η ψηφοφορία για φέτος, ο Μενέζ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης για τον μήνα Γενάρη με ποσοστό 71% και πάλι συντριπτικά. Ο Γάλλος κατακτά αυτό το τρόπαιο για 4η συνεχή φορά και πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και ο MVP της χρονιάς.




Πάμε και στον χειρότερο όπου εκεί είχαμε ντερμπάκι.. Η αρχηγάρα Μοντολίβο, με άξιους συμπαραστάτες τους Μουντάρι και Πόλι μέχρι και την τελευταία ημέρα πάλεψαν για την νίκη, μάλιστα ο Μουντάρι επιχειρούσε να πάρει το 4ο βραβείο τουαλέτας για φέτος. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο μεγάλος Ρικάρντο Μοντολίβο με 27%, ο οποίος με την επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, φρόντισε από τα πρώτα του παιχνίδια να μας θυμίσει τους λόγους που δεν μας καιγόταν καρφί που έλειπε από το καλοκαίρι. Μακράν ο χειρότερος αρχηγός ίσως και όλων των εποχών στην Μίλαν και λογικό αφού μιλάμε για μία από τις χειρότερες ομάδες όλων των εποχών που έχει η Μίλαν και φέτος. Ο Μουντάρι το πάλεψε ισάξια με 20% και ο λόγος που δεν συνέχισε το σερί νικών του ήταν αποκλειστικά ο Πίπο, που τον χρησιμοποίησε ελάχιστα, ακόμα και από τον πάγκο πάντως έχει τον τρόπο του μόνο που σε κοιτάει, να τον ψηφίσεις για την τουαλέτα που τόσο του ταιριάζει. Ο Πόλι επίσης με 20% δεν παίρνει το τρόπαιο γιατί υστερεί σε αναγνωρισιμότητα σε σχέση με τους άλλους κι έχει ένα άλλοθι, επίσης είναι κι ένας παίκτης που αν και τέρμα άμπαλος, κάνει άπειρα χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι.




















 Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ : Pallone d' Oro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.