Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ MAΡΤΙΟΥ 2015


Ντιέγκο Λόπεζ
Aντρέα Πόλι
Μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες των Μενέζ και Μουντάρι με την δική σας ψήφο αλλάξατε τα δεδομένα στην ψηφοφορία του Μαρτίου. Για καλύτερο επιλέξατε τον Ντιέγκο Λόπεζ, όπου με 44% κέρδισε πανηγυρικά τον Μενέζ που έμεινε στο 27%. Στους χειρότερους ο Πόλι όπως ήταν αναμενόμενο μετά την αποχώρηση του Μουντάρι ήταν το φαβορί και το απέδειξε περίτρανα βγαίνοντας πρώτος με ποσοστό 29%, πολύ κοντά όμως και ο Τσέρτσι με 25%. Πέρα για πέρα δίκαια τα αποτελέσματα, αν αναλογιστούμε τα γκολ που έσωσε ο Λόπεζ και τις γκάφες του Πόλι σε κάθε παιχνίδι που αγωνίστηκε, όπως και τις τραγικές εμφανίσεις του Τσέρτσι.


Το Pallone d' Oro συνεχίζει με την ψηφοφορία του Απριλίου, όπου καλείστε να ψηφίσετε τον καλύτερο και χειρότερο του περασμένου μήνα στην δεξιά στήλη του μπλογκ. Πληροφορίες για την ενότητα αυτή για όσους δεν γνωρίζουν τον σκοπό της, μπορείτε να πάρετε από εδώ : Pallone d' Oro


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.