Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015



Η TIM Trophy είναι ένα τουρνουά ποδοσφαίρου ετήσια προ-εποχής που παίζεται από τρεις ιταλικές ομάδες ποδοσφαίρου. Για τις πρώτες 12 χρόνια, οι ομάδες που αγωνίζονταν ήταν η Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν. Τόσο για το 2013 και το 2014, η Ίντερ αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην, έτσι Σασουόλο ήταν η τρίτη ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό είναι μια ανεπίσημο τουρνουά που έχει πραγματοποιείται ετησίως τον Αύγουστο από το 2001. Δεν επιβάλλονται κυρώσεις ή αναγνωρίζονται από το ποδόσφαιρο επίσημους φορείς, δεδομένου ότι οι κανόνες του παιχνιδιού δεν αντιστοιχούν σε IFAB / FIFA νόμους του ποδοσφαίρου.
Οι ομάδες παίζουν τρεις αγώνες 45 λεπτών και εάν ένας αγώνας λήξει ισόπαλος, θα αποφασίζεται από ένα πέναλτι. Τρία σημεία για μια νίκη που συνήφθησαν κατά το κανονικό παιχνίδι, χωρίς σημεία πρόκειται να τον ηττημένο. Αν ο αγώνας κριθεί από τα πέναλτι, ο νικητής θα πάρει  2 πόντους και ο ηττημένος 1 πόντο. Οι διοργανωτές αποφάσισαν:ποιες δύο ομάδες να παίξουν στον πρώτο αγώνα της βραδιάς. Η τρίτη ομάδα θα παίξει στη συνέχεια την ομάδα που χάνει από τον πρώτο αγώνα, και θα τελειώσει το τουρνουά, παίζοντας το νικητή του πρώτου αγώνα.
Το τουρνουά του 2014 κέρδισε η Μίλαν, με 2 νίκες και τα δύο παιχνίδια.
Συνολικά, η Ίντερ έχει οκτώ κατακτήσεις,η Μίλαν έχει τέσσερις κατακτήσεις, ενώ τόσο η Γιουβέντους και η Σασουόλο έχει κερδίσει μία φορά η καθεμία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.