Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Στο στόχαστρο ο Όλα Τζον αλλά ίσως και ο Αλεχάντρο Γκόμεζ ;

O Γκαλιάνι έκανε σαφές ότι ο Όλα Τζον ενδιαφέρει πολύ μάλιστα την Μίλαν. Όμως σίγουρα το ποσά που παίζουν για την μεταγραφή του Ολλανδού με καταγωγή από την Λιβερία είναι απαγορευτικά για την νέα πολιτική που έχει μπει στις μεταγραφές. Η Μπενφίκα για να τον παραχωρήσει ζητάει το αστρονομικό ποσό των 30 εκ. ευρώ. Όμως ο Γκαλιάνι και η παρέα του ξέρει επίσης ότι η Μπενφίκα έχει μόνο το 50% του ποδοσφαιριστή, με το υπόλοιπο να το κατέχει η βραζιλιάνικη Sports Doyen. Οπότε εκεί που θα ποντάρει η Μίλαν είναι στο να καταφέρει να πάρει μόνο το 50% του παίκτη και να μην αναγκαστεί να πληρώσει όλο το ποσό, σίγουρα όμως μιλάμε για μια πολύ δύσκολη περίπτωση.
 Έτσι η Μίλαν σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στρέφει τα βέλη της και προς την περίπτωση του Αλεχάντρο Γκόμεζ της Κατάνια. Η Κατάνια έχει σχεδόν συμφωνήσει να τον παραχωρήσει στην Ουκρανική Μέταλιστ με ένα ποσό κοντά στα 6 εκ. ευρώ, αλλά ο παίκτης το σκέφτεται αρκετά να αφήσει ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα για το Ουκρανικό. Ο παίκτης εδώ και χρόνια βρίσκεται στο στόχαστρο των "μεγάλων" της Ιταλίας, χωρίς να έχει γίνει όμως κάποια ουσιαστική κίνηση από αυτές. Η Μίλαν φέρεται να ζήτησε πληροφορίες για τον παίκτη και έτσι σε περίπτωση που "στραβώσει" η μετακίνηση του παίκτη στην Ουκρανία, πιθανόν να γίνει κίνηση για την απόκτησή του μέσα στον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.