Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μίλαν τακτικής...

H Mίλαν και ο Αλέγκρι ήθελαν μόνο νίκη και αυτό φάνηκε ! Η αρχή του ματς έδειχνε να είναι ένα 4 3 3 αλλά πριν από το πρώτο γκολ του Πρινς ο Κέβιν ήταν στον άξονα με αποτέλεσμα ένα ψεύτικο 4 3 1 2. Μετά το πρώτο γκολ το σύστημα γύρισε σε 4 3 3 με αποτέλεσμα να βοηθάει τον αμπατε στα αμυντικά με τον βιλεμς να είναι ιδιαίτερα επιθετικογενης μπακ..


Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα σήμερα ένα πολύ καλό ματς από αυτά που ο αμπιατι είναι απλά τρομερός.. Στο αμυντικό τομέα είχαμε γενικά προβλήματα όσο αφορά κάποιους χώρους από κάποιες φάσεις από σέντρας που είναι φέτος άλλα ήταν και Πέρσι το αδύναμο σημείο μας... Ντε σιλιο έκανε ενα πολύ καλό ματς και ο αμπατε είναι αυτός που ξέρουμε γερά πνευμόνια και καλός στο μαρκάρισμα 1 vs 1 αλλά με ελλείψεις με την μπάλα στα πόδια...στο κέντρο ήταν οι δυο παίκτες κλειδιά σήμερα ο ένας ο μουνταρι που έκανε τέλεια αυτό που ξέρει να κάνει καλά έβγαλε τον αρχηγό της psv εκτός και αυτό ήταν ένα συν μεγάλο ..ουσιαστικά ήταν ο πρώτος παίκτης που ήταν σαν να λέμε η ασπίδα και αυτός που πρόσεχε την πρώτη πάσα..ο άλλος παίκτης κλειδί ήταν ο ντε γιονγκ που καθάριζε αν τυχών περάσει κάποιος με αποτέλεσμα να έχουν και πιο εύκολη μέρα ο μεξες με ζαπατα που κάνανε αυτά που πρέπει άπλα να φεύγει η μπάλα...όσο άφορα τον 3ο της παρέας του κέντρου ο αρχηγός μοντολιβο κακο ματς...με ντε γιονγκ και μουνταρι να προσέχουν την άμυνα είναι επόμενο ο παίχτης που περιμένεις να καν ει παιχνίδι είναι ο μοντολιβο που για ακόμα ένα ματς χάθηκε στην κάτω του μέτριου με πολλές λάθος πάσες και πολύ νευρικός σε έναν ρολό που θέλει πάνω από όλα καθαρό μυαλό ! όσο άφορα τον πρινς πάρα τα 2 γκολ ένα γενικά καλό ματς με λιγότερα λάθη όπως συνήθως και με πιο πολλα τρεξιματα από οσα μας ειχε συνηθησει το θεμα ειναι να βελτιωθει στα περασματα και στο κρατημα της μπαλας γτ αν δεν ερθουν γκολ θα ερχεται γκρινια γτ ειναι ενας μεσος πανω απο ολα και αυτο που μετραει ειναι η καλη πασα και τεχνικη σε συνδιασμο με το ταχτικο θεμα! οσο αφορα τον μπαλο σημερα εκανε ενα ματς απο τα λιγα που δειχνουν οτι εκτος απο ταλεντο ειναι και πολυ εξυπνος παιχτης..πρωτον ηταν αυτος που πιεζε στο να μην εχει σιγουρη πρωτη πασα η αμυνα ακομα και ο τερματοφυλακας της psv ...συν οτι γυρνουσε και εδινε της ανασες στην ομαδα ακριβως οταν το χρειαζομασταν ... αλλα και εβγαινε να παιξει σαν 10αρι να παρει την μπαλα απο πισω οπως ειδαμε και στο γκολ του πολι...! Ο Στεφανος παλι σημερα ηταν καταπληκτηκος και ας μην εβαλε γκολ...γτ πρωτον ειχαμε καιρο να τον δουμε τοσο δραστηριο και οχι προσκολημενο στα αριστερα αλλα αλλαζε και μεριες 3 4 φορες βρεθηκε δεξια και επισης κινησει και σαν δευτερος επιθετικος ... ηταν απο τα παιχνιδια που αρεσει στον αλεγκρι και του βγηκε...και τωρα? απλα μεταγραφες που θα ανεβασουν την ομαδα ..
FORZA MILAN ΒΥ ΝΑCHO !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.