Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

To προφίλ της Αϊντχόφεν

Σε ακριβώς 7 μέρες, δηλαδή την επόμενη Τρίτη η Μίλαν κάνει αφετηρία στις υποχρεώσεις της για το φετινό Champions League 2013/2014 στην Ολλανδία και στο Philips Stadium. Οπότε είναι καλή ευκαιρία να ανιχνεύσουμε μερικά στοιχεία για την φετινή ομάδα της PSV.

Σίγουρα είναι αρκετά πιο αποδυναμωμένη και με λιγότερη εμπειρία σε σχέση με πέρυσι, στηριζόμενη σε μια πιο νεανική ομάδα με ηγέτη τον Φιλίπ Κοκού, όπου από βοηθός αναβαθμίστηκε σε προπονητή της PSV, μετά την αποχώρηση του Άντβοκατ ο οποίος πλήρωσε την κάκιστη περσινή πορεία στην Ευρώπη όπου είχαν αποκλειστεί στους ομίλους του Europa League, αλλά και για το χάσιμο της μάχης του πρωταθλήματος από τον Άγιαξ.

Στηριζόμενη όπως είπαμε σε νεανικό ρόστερ, λόγω των αποχωρήσεων πολύ σημαντικών παικτών, όπως του Μαρκ Φαν Μπόμελ ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του  στα 36 του χρόνια, πραγματοποιώντας το όνειρό του να σταματήσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.
Του Κέβιν Στρούτμαν, ενός παίκτη ιδιαίτερα εξελίξημου και πολύ σημαντικού την τελευταία τριετία για τους Ολλανδούς, κατέληξε στην Ρόμα ψάχνοντας την τύχη του στο εξωτερικό.
Τον Καναδό χαφ Ατιμπά Χάτσινσον που πήγε στην Μπεσίκτας, όπως και τον ταχύτατο ακραίο επιθετικό Ζερεμέν Λενς που κατέληξε στην Δυναμό Κιέβου.



Στην μεταγραφική περίοδο απέκτησε 5 παίκτες, τους έμπειρους Παρκ Γι Σουνγκ και Στιν Σχαρς από ΚΠΡ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αντίστοιχα, καθώς και 3 ταλέντα. Τον 21χρονο Σαντιάγκο Αρίας από την Σπόρτινγκ, τον 21χρονο Τζέφρι Μπρούμα από την Τσέλσι και δανεικό τον 18χρονο Καρίμ Ρέκικ από την Μ. Σίτυ.

Έτσι λοιπόν με ηγέτη τον Φιλίπ Κοκού με ένα νέο ρόστερ η Αίντχόφεν θα προσπαθήσει και φέτος να είναι πρωταγωνίστρια. Τα σημαντικότερα ονόματα στα οποία στηρίζεται στο επιθετικό παιχνίδι της η PSV και θα σας προκαλέσουν σίγουρα εντύπωση στα 2 ματς με την Μίλαν, είναι ο Πρέμισλαβ Τίτον κάτω απο τα δοκάρια, ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Τζέφρι Μπρούμα, ο μέσος Άνταμ Μάχερ, ο έμπειρος Στιν Σχάρς, ο μεσοεπιθετικός Γουινάλντουμ, καθώς και οι επιθετικοί Μάταβζ, Τόιβονεν και η φετινή αποκάλυψη της PSV που ανέβασε από τις ακαδημίες της, ο 17χρονος ΒελγοΜαροκινός Ζακαρία Μπάκαλι που έχει ως τώρα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα σε 2 συμμετοχές 3 γκολ.
Δεν ξεχνάμε και τον έμπειρο Παρκ Γι Σουνγκ, ο οποίος δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Σίγουρα βατός αντίπαλος για την Μίλαν, αλλά σε καμία περίπτωση εύκολη λεία. Η Μίλαν θα πρέπει να κάνει 2 πολύ καλά παιχνίδια για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. 
Τα αποκαλυπτήρια την επόμενη Τρίτη 20 Αυγούστου στις 21.45 στο Philips Stadium. FORZA MILAN !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.