Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014



Μετά την λαϊκή ετυμηγορία, απονέμουμε το Χρυσό Παπούτσι Σεπτεμβρίου στον Ιερεμία Μενέζ, και την Χρυσή Τουαλέτα Σεπτεμβρίου στον Daniele Bonera. Ο λαός «μίλησε» και ψήφισε αυτούς τους 2 με συντριπτικά ποσοστά: 51% ο Menez για MVP Σεπτεμβρίου, και 62% ο Bonera για Χειρότερος Σεπτεμβρίου.

Ο τρελο-Menez πράγματι έκανε πολύ καλό Σεπτέμβριο, αν και υπήρχαν κι άλλοι που μας εξέπληξαν θετικά, όπως ο Honda και ο πάντα αξιόπιστος De Jong. όμως ο Ιερεμίας είχε το κάτι παραπάνω, κυρίως λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης στο ματς με την Parma, και το εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι που πέτυχε… Δίκαια λοιπόν κατακτά τον τίτλο του MVP Σεπτεμβρίου και αν συνεχίσει έτσι, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για MVP ολόκληρης της σεζον… Με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει σοβαρός και δεν θα κάνει τα χαζά που έκανε στο παρελθόν… Δυστυχώς για λίγο καιρό παραμένει τραυματίας, ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα.




Αντίθετα, δεν μας εξέπληξε καθόλου που επιλέξατε τον «βράχο» Bonera ως τον Χειρότερο του Σεπτεμβρίου. Πάντα επιρρεπής στο εύκολο λάθος, και πιο αργός κι … από τους τσολιάδες του Αγνώστου Στρατιώτη στη Βουλή, απλά δείχνει ότι δεν μπορεί να καλύψει τη θέση αυτή. Όσο παίζει θα συνεχίσει να εκτίθεται, καθώς ποτέ δεν ήταν παίκτης επιπέδου Μίλαν, άσχετα με την μακροβιότητά του στην ομάδα. Γι’ αυτό φταίνε άλλοι και όχι ο ίδιος. Απλά τραγικός σε όλα τα ματς και κυρίως με Πάρμα και Έμπολι… Δίκαια λοιπόν κατακτά την Χρυσή Τουαλέτα Σεπτεμβρίου, και αν συνεχίσει να παίζει βασικός έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει την πρώτη του «Kourada dOro», στο τέλος της σεζόν…
 



Αναμένουμε τους επόμενους: ποιοί θα είναι ο MVP και ο Χειρότερος του Οκτωβρίου? Ο μιλανέζικος λαός θα αποφασίσει, όταν έρθει η ώρα… Μέχρι τότε:

FORZA MILAN

1 σχόλιο:

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.