Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Έφτασε η στιγμή της 2ης φετινής ψηφοφορίας!

Η ψηφοφορία για τον Καλύτερο (MVP) και τον Χειρότερο παίκτη του μήνα Οκτωβρίου ξεκινάει από σήμερα. Υπενθυμίζουμε σε όσους δεν το ξέρουν ήδη, ότι ο καλύτερος παίκτης κάθε μήνα θα βραβεύεται με το Χρυσό Παπούτσι (Scarpa d' Oro) και ο χειρότερος με την Χρυσή Τουαλέτα (Toilette d' Oro). Όλα αυτά κάθε μήνα.



Στο τέλος της σεζόν, και αφού πρώτα μετρήσουμε τις μηνιαίες Χρυσές Τουαλέτες και Χρυσά Παππούτσια, θα ψηφίσετε για τον καλύτερο και χειρότερο ολόκληρης της σεζόν 2014-2015. Ο MVP ολόκληρης της σεζόν θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα (Pallone d' Oro) και ο χειρότερος την Χρυσή Κουράδα (Kourada d' Oro)! 

Φυσικά, όλα αυτά γίνονται για χαβαλέ και για να περνάμε καλά, και για να συμμετέχετε όλοι όσοι θέλετε, γιατί δεν έχει νόημα να τα απονέμουμε εμείς από μόνοι μας, δεν είναι δημοκρατικό... Θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν να έχει προκύψει από συλλογική εκτίμηση  και όχι να είναι μόνο η δική μας άποψη...

Ο λόγος λοιπόν σε εσάς, για τον 2ο μήνα της σεζόν: Ποιόν ψηφίζετε για το Χρυσό Παπούτσι Οκτωβρίου, και ποιόν για την Χρυσή Τουαλέτα Οκτωβρίου? Ποιοί παίκτες θα διαδεχτούν τους νικητές του Σπετεμβρίου, Menez και Bonera? Εσείς θα το κρίνετε! Avanti!

Οι 2 ψηφοφορίες κάθε μήνα βρίσκονται στο δεξί τμήμα της οθόνης, όταν ανοίγετε τη σελίδα του blog...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.