Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μετά και τη 2η φετινή ψηφοφορία, έχουμε δύο νέα πρόσωπα που πρώτευσαν στις σχετικές κατηγορίες: απονέμουμε το Χρυσό Παπούτσι Οκτωβρίου στον Keisuke Honda, και την Χρυσή Τουαλέτα Σεπτεμβρίου στον Sulley Muntari. Ο λαός «μίλησε» και ψήφισε αυτούς τους 2 ως καλύτερο και χειρότερο παίκτη για τον μήνα Οκτώβριο: …. ο Honda για MVP Οκτωβρίου, και …. ο Muntari για Χειρότερος Οκτωβρίου.


Ο ιάπωνας πράγματι έκανε αρκετά καλό Οκτώβριο και πρώτευσε με ποσοστό 49%, αν και υπήρχαν κι άλλοι που μας εξέπληξαν θετικά, όπως ο πάντα αξιόπιστος De Jong που βγήκε 2ος (22%) και ο Bonaventura που βγήκε 3ος (7%). Όμως ο Honda εξαργύρωσε την καλή του απόδοση και τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε μέσα στον Οκτώβριο, γκολ που έδωσαν νίκες και βαθμούς… Δίκαια λοιπόν κατακτά τον τίτλο του MVP Οκτωβρίου, αν και δεν έδειξε να έχει σταθερότητα ως τώρα… Με την προϋπόθεση ότι θα σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ίσως καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του MVP για ολόκληρη τη σεζόν… Αναμένουμε…




Αντίθετα, έγινε μεγάλη μάχη μεταξύ Muntari και DeSciglio αλλά οι περισσότεροι επιλέξατε τον Muntari ως τον Χειρότερο του Οκτωβρίου, με ποσοστό 25%. Πολύ κοντά βρέθηκε ο μικρός De Sciglio που λόγω απειρίας συνεχίζει να εκτίθεται αμυντικά σε κρίσιμες περιπτώσεις (23%). Στην tρίτη θέση (19%) ο ανεπαρκής Torres που ως τώρα θυμίζει… Matri και ελπίζουμε να ξυπνήσει γιατί αλλιώς θα μείνει κι αυτός στην ιστορία της ομάδας ως ένα ακόμη ανεπαρκές σέντερ φορ.  Πάντως ο γκανέζος ήταν κακός σε αρκετά ματς, και στον νευραλγικό χώρο του κέντρου τα λάθη του κάνουν μεγαλύτερη αίσθηση. Ειδικά από τόσο έμπειρο παίκτη περιμέναμε κάτι περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο που το Μιλάνο έχει βουίξει από το κράξιμο που τρώει σε όλα τα μιλανέζικα site και blogs… Δίκαια λοιπόν κατακτά την Χρυσή Τουαλέτα Οκτωβρίου, και αν συνεχίσει έτσι, έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει την πρώτη του «Kourada dOro», στο τέλος της σεζόν…

 
 
 




 






Αναμένουμε τους επόμενους: ποιοι θα είναι ο MVP και ο Χειρότερος του Νοεμβρίου? Ο μιλανέζικος λαός θα αποφασίσει, όταν έρθει η ώρα… Μέχρι τότε:

FORZA MILAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.