Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Χρυσή Μπάλα vs Χρυσή Κουράδα 2014-2015: 9 μήνες γεμάτοι χρυσάφι!

Πλέον είναι σίγουρο: Ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός! Μπορεί να είναι και ... κουράδα!




Ξεκινήσαμε πέρυσι μια σατιρική και αυτοσαρκαστική ενότητα, με την Χρυσή Κουράδα (KOURADA d' Oro) που θα κατακτούσε ο χειρότερος παίκτης της σεζόν. Η προσπάθεια αυτή δεν συνεχίστηκε μετά τον περσινό Σεπτέμβριο, κυρίως επειδή εσείς δεν ανταποκριθήκατε και πολύ λίγοι συμμετείχαν στις αντίστοιχες ψηφοφορίες. Προφανώς κάποιοι το είδατε στραβά, ότι κοροϊδεύουμε τους παίκτες και ότι δεν σεβόμαστε την προσπάθειά τους. Άλλοι πάλι ίσως κουράστηκαν, γιατί το είχαμε σπάσει ανά βδομάδα, και κάπου χανόταν το θέμα με συχνές ψηφοφορίες. Σε κάποιο βαθμό είχατε δίκιο, γιατί απουσίαζε η αντίστοιχη επιβράβευση για τους καλύτερους και μιλούσαμε μόνο για τους χειρότερους, σαφώς όμως για χαβαλέ και με καμία διάθεση προσβολής. Επίσης κι εμείς καταλάβαμε ότι κάθε βδομάδα είναι πολύ σύντομο διάστημα για κάτι τέτοιο. 

Έτσι, η ενότητα επανέρχεται δριμύτερη με ολοκληρωμένη αυτή τη φορά σύνθεση: θα υπάρχει ψηφοφορία τόσο για τον χειρότερο όσο και για τον καλύτερο (MVP) του κάθε μήνα. Ο καλύτερος παίκτης για κάθε μήνα θα βραβεύεται με το Χρυσό Παπούτσι (Scarpa d' Oro) και ο χειρότερος με την Χρυσή Τουαλέτα (Toilette d' Oro). Όλα αυτά κάθε μήνα.





Στο τέλος της σεζόν, και αφού πρώτα μετρήσουμε τις μηνιαίες Χρυσές Τουαλέτες και Χρυσά Παππούτσια, θα ψηφίσετε για τον καλύτερο και χειρότερο ολόκληρης της σεζόν 2014-2015. Ο MVP ολόκληρης της σεζόν θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα (Pallone d' Oro) και ο χειρότερος την Χρυσή Κουράδα (Kourada d' Oro)! 

Φυσικά, όλα αυτά γίνονται για χαβαλέ και για να περνάμε καλά, και για να συμμετέχετε όλοι όσοι θέλετε, γιατί δεν έχει νόημα να τα απονέμουμε εμείς από μόνοι μας, δεν είναι δημοκρατικό... Θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν να έχει προκύψει από συλλογική εκτίμηση  και όχι να είναι μόνο η δική μας άποψη...

Ο λόγος λοιπόν σε εσάς, για τον 1ο μήνα της σεζόν: Ποιόν ψηφίζετε για το Χρυσό Παπούτσι Σεπτεμβρίου, και ποιόν για την Χρυσή Τουαλέτα Σεπτεμβρίου? Avanti!

Οι 2 ψηφοφορίες κάθε μήνα βρίσκονται στο δεξί τμήμα της οθόνης, όταν ανοίγετε τη σελίδα του blog...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.