Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ροσσονερο Ο Κεσσιε

7 Πράγματα για τον Φρανκ Κεσσιε



Ας γνωρίσουμε καλυτέρα τον Νεό Μεσο της ομαδας.

Μια σημαντική ενισχήση με το ματι στο Μέλλον. Η Μίλαν κερδίσε την κούρσα εδω και μέρες για την αποκτήση του Ιβοριανου  Διεθνή Φρανκ Κεσσιε,δίνοντας μια ευκαιρία να κάνει ενα σημαντικό βήμα για την καριέρα του μετα την υπέροχη χρονιά 2016-17που πραγματοποιήσε με την Αταλαντα.
Αποτέλεσε την δευτέρη μεταγραφή της χρονιάς μετά τον Μουσακιο,Σιλβα Ροντριγκεζ,Μπορινι και Κοντι θέμα ημερών.Ας μάθουμε τις δυνατοτήτες του Box to box παικτή αν λέγαμε με μια λέξη:


1-Προσωπικό ρεκορ.
Την σεζον 2016-17 σκόραρε 6 γκολ στην Serie A,γινόντας ο νεότερος παικτής που καταφέρνει στα τοπ Ευρωπαικά πρωταθλήματα.

2-Προσωπικό Νουμερο.
Στην Αταλαντα το Νο19(το ιδιο νουμέρο φορούσε ο Ντενις για 4,5 χρονια),ο λογός επειδή γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβριου 1996.

3-Θέση στο γήπεδο.
Ο Κεσσιε ξεκίνησε να παίζει ως σεντερ-μπακ,μέχρι ο Μασσιμο Ντραγκο ο προπονητής του στην Τσεζενα στην Serie B την σεζον 2015-16 δοκίμασε να παίξει στο κέντρο κάνοντας εξαιρετική χρονιά,κερδίζοντας μεταγραφή. 

4-Συνοντας τον Καλαμπρια ξανά.
Με την εθνική της Ακτης Ελεφαντοστου 17 Οκτωμβριου 2013 έπαιξε κόντρα στην Ιταλια Under 17 όπου ο Δαβιδ Καλαμπρια ήταν αρχηγός στο Παγκοσμιο Κυπελλο U-17.Οντώς αντιπάλος,τώρα αποτελεί συμπαικτής με τον Καλαμπρια.

5-Το ειδώλο Ως Ροσσονερι.
Ο Αφρικανός μέσος σαν τον ιδιο και πρώην παίκτης της Μίλαν τον Ιανουαριο 2015 ο γνωστός μας Μικαελ Εσσιεν,είναι ο παίκτης που εμπνευσέ τον Φρανκ,γίνοντας το νεό όπλο του Βιτσέτζο Μοντέλα.

6-Ο δεσμος.
Ο παικτής που είχε εξαιρετικό δεσμό στην Αταλαντά? Ο βραζιλιάνος Ραφαειλ Τολοί,ενα άλλο κλειδί στα χέρια του Γκασπερίνι.

7-Γκολ.
Στο Ντεμπούτο στην Seria A - Αταλαντα-Λατσιο 3-4 σκοράρε,βρισκόντας επισής την επαφή του με τα διχτυά στα επόμενους 2 αγώνες στο Μαρασσι κόντρα στην Σαμπντορια και κόντρα στο Τορίνο.

Η Καριέρα.

Ενταχθήκε στην Αταλάντα τον Ιανουάριο 2015 αφου έπαιξε με τους νέους στο Στελλα Αντιαμε στην χώρα του.Στις 18 Απριλιού πήρε κλήση πρώτη φορά με την Εθνικλη ομάδα,όπου τον Αυγουστο πήγε δανεικός στην Τσεζενα.Στην σεζον που ακολούθησε στην Serie B έπαιξε 36 απο τους 37 αγώνες στην κατηγορία και ένα στα πλαι-οφ σκοράντας 4 γκολ.Το 2016-17 επεστρέψε στην Αταλάντα κάνοντας το ντεμπούτο 21 Αυγουστου σκοράροντας κόντρα στην Λάτσιο κάνοντας εξαιρετική σεζον στο Μπεργκαμο.Οι αριθμοι μιλάνε απο μόνοι τους:29 συμμετοχες(2204 λεπτά συνολικα) και 6 γκολ συνολικα στην σεζον που τελειώσε.Με την Εθνική ομάδα επαίξε σε όλους τους νέους:Under 17 κάνοντας ντεμπούτο Σεπτεμβριος 2014,Συνόλο με Ακτή Ελεφαντοστολυ 29 συμμέτοχες.







Μερικές φωτογραφίες απο την επισκεψή του στο Casa Milan μετά τα Ιατρικά Τέστ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.