Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017


 Ροσσονερο ο Ροντριγκεζ



Ο Ελβετός αμυντικός ήρθε στο Μίλανο υπογράφοντας τετραετές σύμβολαιο.
Η τρίτη μεταγραφή της Μίλαν είναι ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, ο οποίος εντάσσεται στην Μίλαν από τη Βόλφσμπουργκ και θα δώσει ενισχύση στην πλάνο του Βιτσετζο Μοντέλα ο 24χρονος Ελβετός αριστερός Μπακ είναι ένας επιθετικός παίκτης: είναι καλός, χάρη στην τεχνική και την ταχύτητά του. Ο συνδυασμός του δύναμη, την αντοχή και την καλή τοποθέτηση είναι αυτό που τον κάνει δυναμικό και σταθερό παίκτη στη φάση μη κατοχής. Ο ρυθμός του, το αριστερό του πόδι και ο έλεγχος της μπάλας μπορούν να είναι πραγματικά περιουσιακά στοιχεία για την ομάδα. Είναι επίσης γνωστός για τις ικανότητές του στα γυρίσματα, βρίσκοντας συχνά το δρόμο για τα διχτυά.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ

Πριν από την ένταξή του στο Βόλφσμπουργκ, ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ έπαιξε για την Ζυρίχη. Ήρθε μέσω της ακαδημίας νέων της ελβετικής ομάδας, κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 21 Μαρτίου 2010 εναντίον της Μπελιτσόνα.
Στο Super League έκανε 48 εμφανίσεις, σημειώνοντας 2 γκολ. Μετακόμισε στη Γερμανία τον Ιανουάριο του 2012 και έπαιξε τον πρώτο του αγώνα στην Bundesliga κατά της Κολωνίας. Με τους λύκους, είχε σταθερή πορεία που έκανε 60 εμφανίσεις, σκοράροντας 11 γκολ και παίζοντας τόσο Europa League και Champions League, από το 2013 έως το 2015. Σε έξι σεζόν κέρδισε ένα Γερμανικό Κύπελλο και ένα Γερμανικό Super Cup (το 2015) κερδίζοντας 184 εμφανίσεις και βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα περισσότερο από 20 φορές, Στην προηγούμενη σεζόν, έπαιξε 2019 λεπτά σκοράροντας δύο φορές.
Παίζει επίσης για την εθνική του ομάδα: κέρδισε το πρώτη του κλήση για την Ελβετία Under 17 και κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2009.
Έκανε το ντεμπούτο του με την  εθνική ομάδα το 2011, εναντίον Γαλλίας και στη συνέχεια έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο (2014) και ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο (2016).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.