Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ροσσονερο Ο Αντρέ Σίλβα

Ας Μαθουμε καλύτερα για τον νέο επιθετικό της Μίλαν μερικά πράγματα.



Ο Αντρέ Σίλβα νέος παίκτης της Μίλαν με την επίσημη ανακοινώση:''Η Μίλαν υπέγραψε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιούνιο 2022''.

Μετά τους Μουσατσιο,Κεσσιε και Ροντριγκεζ έχει γίνει επίσημο:Αντρε Σιλβα . 
Ο πρώτος επιθετικός στην καλοκαιρίνη περιόδο των μεταγραφών,όπου υπογράψε για να ενισχύσει την επιθετική μας γραμμή. 
Ο 21χρονος Πορτογάλος παίκτης θα δώσει στον προπονητή Μοντέλα πιο επιθετικές επιλογές.


Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Αντρε, μέσα από αυτές τις 6 περιγραφές:


1- Πορτογάλλος.

Είναι ο τρίτος Πορτογάλος που παίζει για την Μίλαν, μετά τον Παολο Φούτρε (μία εμφάνιση το 1995/96) και τον Ρουί Κόστα (2001/05). Είναι επίσης η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μίλαν. Μόνο ο Ρουί Κόστα είχε κόστος περισσότερο από τον νέο μας επιθετικό.

2- Νέος αλλά θανατηφόρος.

Μόνο πέντε παίκτες έχουν σκοράρει τουλάχιστον έξι γκολ το 2018 στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA, ο Σίλβα είναι ο νεότερος από αυτούς.

3- Ο Παράγοντας Λοπετεγκί.

Ο Αντρέ έκανε το ντεμπούτο του με την Πόρτο με τον Τζουλέιν Λοπετεγκί (επί του παρόντος τον Εθνικό Προπονητή της Ισπανίας) στον πάγκο. Ο Λοπετεγκί είναι επίσης θαυμαστής των Σούσο και Ντεουλοφέου.

4 - Η κυκλοφορία του και η εμφάνιση του.

Στον Τελικό Κυπέλλου Πορτογαλλίας του 2016, εναντίον της Μπράγκα σημείωσε ένα γκολ. Το 2-2 ήταν ένα αριστούργημα ενός τέρματος: ένα εκπληκτικό αναποδογυριστό ψαλίδι. Την ημέρα μετά τον αγώνα, ο προπονητής των νέων Ραφαήλ Σάντος έγραψε ένα μύνημα στο Σίλβα στο Facebook: "Έχουμε δείξει στη χώρα μας ποιος είναι ο Αντρέ Σίλβα, είναι προορισμένος για μια λαμπρή καριέρα".

5- Ρεκορ και επληκτικό Χαρ-Τρίκ.

Με 3 γκολ σε μόλις 25 λεπτά εναντίον των Νησιών Φερροε στις 10 Οκτωβρίου 2016, ο Σίλβα έγινε ο νεότερος πορτογάλος παίκτης που σκόραρε ποτέ την εθνική του ομάδα. Είναι επίσης ο πρώτος παίκτης της Πόρτο που σκόραρε ποτέ τρία γκολ σε ένα παιχνίδι για την Πορτογαλία.

6- Έχει  ζήσει Ιταλικές Στιγμές.

Έχει ήδη παίξει σε δύο Ιταλικά γήπεδα. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο Ολύμπικο εναντίον Ρομά (κερδίζοντας 3-0 στους προκριματικούς του Champions League) και στο Στάδιο Γιουβέντους  (χάνοντας 0-1 στους 16 του γύρου του Champions League).



Η Καριέρα του.

Ο Αντρέ υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την Πόρτο το 2011, κάνοντας το ντεμπούτο του με το Πόρτο Β στις 12 Αυγούστου 2013 εναντίον της Μπειρα Μαρ.2 χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2015, μπήκε στην πρώτη ομάδα που παίζει εναντίον της Μαρίτιμο στην Τακα ντε Λιγκα. Από εκείνη τη στιγμή, συνέχισε να βελτιώνεται: στην σεζόν του 2015/16 έπαιξε σε 11 αγώνες, σημειώνοντας 3 γκολ (2 γκολ στον τελικό Κυπέλου εναντίον της Μπραγκ). Αυτή τη σεζόν, το αγόρι από το Γκοντομάρ έδειξε το ταλέντο του, σημειώνοντας 21 γκολ σε 44 αγώνες, αποδεικνύοντας ότι ήταν ο ηγέτης της Πόρτο. Έκανε μεγάλη επίσης με την εθνική του ομάδα, σημειώνοντας 7 γκολ σε 8 αγώνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος του blog, πηγαίνοντας στην εφαρμογή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.